Străpungând penisul

ce produs crește erecția fără erecție în timpul zilei

Pictat pe peretele peșterii, rebusul ne arată un vânător preistoric gol, care străpungând penisul eșuat la vânătoarea de bizoni. Bizonului străpuns de lancea lui îi atârnă mațele, însă a avut suficientă forță și ură animalică pentru a-l străpunge și ucide la rîndul lui pe vânător.

dacă se poate obține un penis mic cum să aflăm ce dimensiune are penisul unui bărbat

Lângă vânătorul muribund e infipt, cum ni s-a spus întotdeauna, totemul acestuia: o pasăre pe un băț… Oare? Se vede că domnii etnografi n-au fost niciodată goi la vânătoare… Cine s-ar duce să omoare primejdioși bizoni purtând un totem greoi pe o prăjină?

Fresh articles

Intreaga imagine e o glumă și un rebus: după cum se vede, teroarea morții i-a produs muribundului o erecție e ceea ce se numește grav în iconologie: un personaj ithyphallic … E limpede că acea populație vorbea o limbă în care pasăre, păsărică, era utilizat eufemistic pentru a desemna organul reproductor… La fel precum în vremuri mai apropiate: cock în engleză, uccello în italiană, sau, în română: pulă, de la latinescul pentru o pasăre de gospodărie în aromână pulje; cf.

Desemnarea eufemistică a sexului printr-o pasăre de mici dimensiuni este așadar o constantă umană, se intalneste in multe limbi si se arată străpungând penisul fi avut deja reprezentari figurative in preistorie.

Slăbirea muşchilor P. Soluţii la probleme obişnuite treimii exterioare a vaginului, poate cauza femeii în timpul contactului o mult mai mare sensibilitate la presiunea stimulatoare sexual.

Ceea ce ne permite să trecem acum în revistă întreg arsenalul lexical-licențios românesc. Vocabule hămesite care au traversat mileniile reprimate și ignorate de cronicari, ele și-au păstrat svelta si încordata structură fonetică, sunând și azi la fel de sănătos-obraznic ca acum 2. Pulă Pulă e singurul termen metaforic din acest vocabular fundamental.

Account Options

Desi apropierea poate părea prea evidentă, el  e direct inrudit cu franțuzescul poule. Ambele urcă la latinescul pulla si pullus, care desemna animale si păsări de mici dimensiuni, pui, mînji cf.

Cat de mare are penisul un negru? 😂

Din nou, L s-a păstrat în aromână: pulje pui, găinăîn paralel cu pulă. Tot asa, în sardã, puliga, gãina, desemneaza actul masturbarii la baieti.

caz penis împinge într  un penis

Coaie Toți cei trei termeni au străpungând penisul extrem de rezistenți in toate limbile romane. Coi, coaie, pentru a începe ce ele, prezintă formele, toate justificate istoric : couille in franceză, coglio in it. In literatura franceză medievală forma era coille, pronuntat străpungând penisul ca in româna.

Related Content

Toate aceste forme triviale provin din latinescul popular, fără etimologie, coleus, atestat prima oară la Cicero ca echivalent vulgar al lui testiculus. L din coleus s-a păstrat în aromânescul colj, pl.

de ce poate dispărea o erecție odată cu apropierea tipurile de forme ale penisului

A fute Clasicul fotuere a dat in latina populară fotere, după care futere, strămoșul direct al formelor moderne: it. Futuō, futuere, era deja vulgar in latina clasică. Fără etimologie, el ar putea veni dintr-o rădăcină indo-europeană expresivă cu sensul de a lovi, a infunda, care a lăsat o alta urmă in engl.

Latina cunostea mai mulți derivati, printre care si ecfututus -epuizat de desfrâu. In franceză, verbul foutre a dispărut in ultimele două secole, fiind înlocuit de inocentul baiser, la origine a săruta si încă funcțional in formula baise-main.

ce este palparea penisului erecția mea se va slăbi

Foutre mai există azi in special substantivat și desemnând, vulgar-afectat, in literatura de proastă calitate, sperma: le foutre. Singura rămășiță sexuală, nu întotdeauna conștientizată, e in expresia envoyer qqun se faire foutre.

Indiferent ce vor spune arheologii, etnologii şi istoricii culturii, pictura aceea de la Lascaux, grota din sudul Franţei, cea cu vânătorul răsturnat de bizon, amândoi răniți de moarte și cu o pasăre înfiptă pe un băț lângă ei, ne prezintă primul rebus din istorie, iar acesta e licenţios… exact aşa cum ne-am aştepta, cultura reală, tribală, vie, populară fiind întotdeauna pornografică.

In schimb, in literatura Marchizului de Sade, acum abia două secole, verbul foutre poseda încă toată glorioasa lui vigoare si însemna simplu: a fute vîrtos, futere în infinitivul sau lung istoric românesc. Tot la Sade, in Cele de Zile ale Sodomei, există echipele de salahori ai sexului, les fouteurs, futătorii.

crema mărește cu adevărat penisul? lovitură dură a penisului

E revelator de altfel faptul ca vocabularul vulgar al italienei cu toate dialectele sale necesita doar o adaptare minima pentru a fi inteles in romana, ex.