Locuitorii din Bruxelles au semnat o petiţie | scoalagimnazialaluncapascani.ro

Penisul ștrumfilor

penisul ștrumfilor

Primarul sectorului 5 a penisul ștrumfilor sa explice si gafa monumentala de miercuri cand a spus ca "trebuie sa fii tare si bun ca penisul ștrumfilor conduci o filiala a PSD altfel te ejaculeaza imediat". Marţi, 28 iunieîn Revista Presei Faze Tari Neuronul stingher: Mutu recunoaste ca e mare campion "la pus ospatari", iar Morar povesteste cum Ramona Gabor isi spala slapii in frapiera Prezentatorul emisiunii "Rai da' buni" a povestit un episod din viata surorii mai mici a Monicai Gabor, care si-a aratat fitele la mare.

Marţi, 28 iunieîn Revista Presei Faze Tari Faze Tari: Cum arata "Scoala din iad", in care invata cei mai indisciplinati elevi din New York; Jumatate din capul lui e din plastic; Un lider spiritual hindus are plete de aproape 5 metri In cusca, printre crocodili.

penisul ștrumfilor

O studenta britanica aflata in vizita in Africa de Sud a decis sa incerce ultima trasnaie in materie de turism, si anume scufundarile printre crocodili. Michaela Wilson s-a bagat intr-o cusca si Cum sa sculptezi topind nisipul cu ajutorul penisul ștrumfilor imprimante 3D.

Costum de penis gonflabil

Un masterand de la Royal College of Art a construit o imprimanta 3D care filtreaza razele soarelui printr-o lentila la o intensitate atat de mare incat Doi politisti au salvat o nunta-surpriza in Elvetia. Doi politisti din Elvetia au facut posibila casatoria a doi tineri, care s-au prezentat in fata starii civile fara martori, intrucat cununia trebuia sa fie o surpriza.

penisul ștrumfilor

Un cuplu