penis violet - scoalagimnazialaluncapascani.ro

Penis violet

Review-uri 0 Ce penis violet place Inelul pentru penis Winni este un produs de o excelenta calitate, produs din materiale care nu dauneaza corpului sau mediului inconjurator.

penis violet penisuri umane

Winni este gandit a fi o jucarie pentru cupluri, ce stimuleaza clitorisul in timpul actului sexual. Cu toate acestea, Winni poate fi folosit si atunci cand esti singura, vibratiile puternice facandu-l perfect pentru stimularea clitoridiana.

penis violet prelungi erecția

Datorita formei usor arcuite, Winni se pliaza perfect pe vulva, fiind astfel o jucarie ce poate fi purtata discret sub lenjeria intima. Cum se foloseste Inelul pentu penis are 5 moduri de vibrație, 5 intensități ale vibrațiilor și este imbunatatit cu tehnologia "Intelligent Mode" a Svakom, care oferă 26 de posibile combinații.

Pagini de producători

Este ușor de operat - prin utilizarea unui buton marcat s pe partea laterală a inelului sau prin telecomanda wireless. Pentru a porni aparatul, apăsați butonul s aflat in lateralul inelului timp de 2 secunde.

penis violet publicitate de erecție

Apăsați a doua oară pentru a intra in standby, apoi puteți utiliza telecomanda wireless. Pentru a trece prin cele 5 intensitati ale vibratiei, continuați să apăsați acest buton. Cum se curata Produsele destinate placerii intime se curata inainte si dupa fiecare utilizare.

Recomandam folosirea solutiilor special concepute pentru curatarea jucariilor, atat pentru o mai buna dezinfectare, cat si pentru a proteja materialul din care este confectionat produsul. In masura in care nu aveti la dispozitie un produs special de curatare, recomandam folosirea unui sapun antibacterial impreuna cu apa calduta.

penis violet măriți prețurile penisului

Nu folositi niciodata dezinfectant pe baza de alcool sau acetona! Penis violet esentiale.

penis violet refacerea masajului de erecție