De ce își bagă bărbații birmanezi ulei de cocos în penis

Masa penisului. Alungire de penis

Conținutul

  masa penisului

  Home » D:News » Caz medical bizar: penisul unui bărbat se transformă în os Caz medical bizar: penisul unui bărbat se transformă în os Masa penisului Adrian Popovici Medicii de la Centrul de Sănătate Lincoln din Bronx şi cei de la Universitatea Americană din Beirut, Liban, au descris într-un articol situaţia neobişnuită a unui bărbat de 63 de ani care suferă de o condiţie medicală extrem de rară care conducea la calcifierea masa penisului din penisnotează Live Scicence.

  Pacientul s-a prezentat la camera de gardă după ce a căzut, el era în continuarea capabil să se deplaseze, dar, acuza dureri în zona genunchiului. Atunci când medicii au efectuat examenul medical, bărbatul le-a spus medicilor faptul că resimte dureri şi în zona pelvisului.

  masa penisului

  Vikingii ar fi răspândit virusul care a provocat una dintre cele mai mari catastrofe ale omenirii Din cauza faptului că bărbatul căzuse în posterior, medicii au decis să îl supună unui examinării cu raze X pentru a verifica dacă pelvisul acestuia a fost fracturat.

  După ce au primit rezultatele examinării, medicii au observat o masă osoasă care s-a format în interiorul penisului.

  masa penisului

  Credit foto: Georges El Hasbani şi ceilalţi autori ai studiului publicat în Urology Case Reports Condiţia medicală a bărbatului: calcifierea peniană este extrem de rară, fiind consemnate doar 40 de cazuri în literatura de specialitate.

  Deşi nu se ştie exact cum apare această calcifiere  penianămedicii ştiu că aceasta este masa penisului legată de o altă condiţie medicală: boala Peyronie.

  masa penisului

  Această boală conduce la o curbură anormală a organelor genitale masculine din cauza unei cicatrice care erecție farmacologică artificială pe ţesutul erectil. În ceea ce îl priveşte pe bărbat, acesta a decis să se externeze, contrar sfaturilor primite din partea medicilor, înainte de a se putea stabili cu exactitate dacă şi în acest caz se observă o legătură între calcifiere şi boala Peyronie.

  masa penisului

  Citeşte şi:.