Băieții nu doresc să-și discute problemele | A S C U L T .

Problemele baietilor

Acasă Articolele noastre Probleme congenitale ale organelor genitale externe la băieți În prezent, problemele baietilor pentru problema tulburărilor reproductive crește de la an la an. Acest lucru se datorează faptului că situația demografică din majoritatea covârșitoare a țărilor dezvoltate se caracterizează printr-o scădere progresivă a natalității și o rată ridicată a mortalității.

În plus față de complexul motivelor sociale care susțin starea demografică de criză, o deteriorare progresivă problemele baietilor stării sănătății reproductive a populației joacă un rol imens. OMS investește în acest concept o stare de bunăstare fizică, mentală și socială completă, care oferă capacitatea de a duce o viață sexuală sigură și eficientă, combinată cu capacitatea de a reproduce descendenți sănătoși în numărul și termenii determinați de individul însuși. Copilăria și, în special adolescența, sunt cele mai vulnerabile din punct de vedere al formării unor erecție selectivă de tulburări de reproducere, care la atingerea vârstei de reproducere nu mai pot fi corectate în mod eficient, deoarece modificările patologice de natură atrofică la nivelul gonadelor nu mai pot fi recuperate la gradul necesar.

În același timp, dacă asistența medicală adecvată este furnizată în timp util, atunci în majoritatea cazurilor este posibil să se asigure în mare măsură un prognostic reproductiv mai mult sau mai puțin favorabil.

Vă aducem la cunoștință principalele și cele mai frecvente patologii ale organelor sistemului reproductiv. Problemele baietilor Cuvântul fimoză provine din grecescul fimoză, care înseamnă închiderea sau închiderea unei deschideri. Acest termen denotă o îngustare a deschiderii exterioare a preputului penisului, în care nu există nicio modalitate de a expune capul penisului.

Există două tipuri de fimoză, în funcție de originea ei: fimoză congenitală și dobândită.

problemele baietilor este dăunător în cazul unei erecții permanente

Fimoza congenitală poate fi diagnosticată numai la copiii cu vârsta peste ani, deoarece problemele baietilor incapacitatea de a îndepărta capul la o vârstă mai mică este asociată cu caracteristicile de dezvoltare ale copiilor și nu este o patologie.

Dacă, la o vârstă mai înaintată, îndepărtarea capului este imposibilă sau este asociată cu durerea, atunci este necesar să consultați un medic.

Fimoza dobândită apare de obicei din cauza balanopostitei care apare frecvent, precum și a posibilelor leziuni traumatice ale preputului și vindecării nereușite a rănilor.

Baietii au nevoie de mai mult sprijin emotional decat fetele

Se distinge și pseudofimoza, în care, în ciuda îngustării preputului, glandul penisului poate fi retras fără efort și durere.

Aceasta nu este o boală și nu necesită tratament, deși în acest caz este recomandabil să examinați copilul de către un urolog, care va da recomandări privind igiena personală sau despre necesitatea tratamentului. Cel mai important simptom este dificultățile imposibilitatea, durerea la îndepărtarea penisului glandului. Sunt posibile mai multe forme de tratament: medical și chirurgical.

În primul caz, se utilizează unguente și întinderea mecanică a preputului.

Hipospadias şi fimoza, două probleme de sănătate specifice băieţilor

Un astfel de tratament durează mult uneori chiar și la ordinea unui an și nu este întotdeauna eficient. Tratamentul chirurgical are cel mai mare efect.

Utilizarea acestuia elimină rapid toate simptomele problemele baietilor și este sigură. Ideea este excizia preputului. Singura contraindicație a intervenției chirurgicale este balanopostita, care necesită un tratament prealabil.

problemele baietilor erecție la bărbați la 40 de ani

Operația în sine nu durează mai mult de 20 de minute și se efectuează sub anestezie generală. Spermatocele Spermatocele se numește altfel chist epididim.

Este o formațiune volumetrică rotunjită, conținând fluid, înconjurată de o membrană fibroasă.

Boala apare în epididim sau în canalele seminale, când funcționarea lor este afectată. Spermatocelul apare la vârsta de ani, odată cu restructurarea și dezvoltarea gonadelor. Există două forme de apariție: congenitală și dobândită.

problemele baietilor penis mic ce se intampla

În primul caz, încălcarea este asociată cu dezvoltarea embrionului. Spermatocelul dobândit apare adesea la vârste mai înaintate și apare după traume sau boli inflamatorii problemele baietilor organelor scrotale. De foarte multe ori pacienții nici măcar nu sunt conștienți de prezența bolii, deoarece nu se manifestă, nu provoacă durere. Pentru un diagnostic precis, este suficient să efectuați o examinare de către un specialist și o ecografie.

Tratamentul spermatocelului este operativ numai după diagnostic. Criptorhidism Pentru a crește erecția este o anomalie foarte frecventă a organelor genitale la copii, caracterizată prin absența ambelor sau a unuia dintre testicule în scrot. Adesea la nou-născuții cu criptorhidie, în special la copiii prematuri, prolapsul spontan al testiculelor are loc în primul an de viață. Cel mai adesea, prezența criptorhidiei problemele baietilor asociată cu tulburări ale sistemului endocrin și cu structura anatomică a organelor pelvine.

problemele baietilor unde să faci o pompă pentru penis

Aceasta implică o încălcare a proceselor asociate cu prolapsul testiculelor. Simptomul cel mai ușor de identificat al bolii este absența unuia sau a ambelor testicule în scrot.

Pentru a diagnostica criptorhidia, examinarea vizuală și palparea scrotului și a canalelor inghinale sunt de obicei suficiente.

Probleme congenitale ale organelor genitale externe la băieți

Este posibil să se efectueze diagnostice cu ultrasunete pentru a determina poziția testiculului nedescendent. Tratamentul medical anterior utilizat cu medicamente hormonale s-a dovedit a fi ineficient. Prin urmare, în acest moment, este necesară intervenția chirurgicală, care problemele baietilor coborârea testiculului în scrot. Momentul cel mai optim pentru operație este de 1,5 ani. Picătură a membranelor testiculului Dropsy sau hidrocel este o acumulare de lichid seros între membranele testiculare variind de la câțiva mililitri la 1 litru.

Boala în cauză este destul de frecventă atât la copii, cât și la adulți. Sunt posibile atât hidropizele congenitale, cât și cele dobândite.

Primul apare în cazurile de încălcare a obliterării procesului vaginal al peritoneului. Înainte de vârsta de 2 ani, este considerat fiziologic și nu necesită niciun tratament.

Problemele băieţilor ajunşi la pubertate

Hidropezia dobândită apare cu inflamația acută sau cronică a testiculelor sau a leziunilor acestora. Clinic, boala se manifestă problemele baietilor creștere a volumului uneia dintre jumătățile scrotului. Pentru a stabili un diagnostic, este suficientă o examinare de specialitate și o ecografie. Dropsy este tratat cu o intervenție chirurgicală sub anestezie generală.

Timpul optim pentru operație este de 2,5 ani. Varicocele Varicocelul se caracterizează prin extinderea venelor cordonului spermatic. Această boală este mai frecventă la băieții cu vârsta cuprinsă între problemele baietilor și 15 ani și aproape întotdeauna pe stânga. Printre cauzele varicelei, trebuie remarcat, cum ar fi o încălcare a structurii aparatului valvular al venelor testiculare, caracteristicile anatomice ale fluxului venos de sânge din testiculul stâng, compresia venei testiculare din exterior.

De obicei boala nu se manifestă în niciun fel. Este detectat în timpul examinării și palparii venelor de-a lungul cordonului spermatic.

Uneori boala se manifestă prin efort fizic sau cu o creștere vizuală a scrotului, datorită unui număr mare de vene mărite.

problemele baietilor penisul nu este complet expus

Cel mai bun tratament este problemele baietilor chirurgicală. Tratamentul chirurgical se efectuează după diagnosticarea bolii.