A pictat cu penisul la «Francezii au talent» | Click

Pictura penisului, Pricasso, pictorul care picteaza cu penisul. Vezi o "mostra" video! - scoalagimnazialaluncapascani.ro

Conținutul

  scăderea calității erecției

  Totuşi, compania care deţine clădirea a luat decizia de a acoperi desenul după ce a primit numeroase plângeri din partea cetăţenilor. Ştiri pe aceeaşi temă Carolina Falkholt, care a creat pictura murală, spune că speră să-i pună pe gânduri chiar şi pe cei care sunt repugnaţi sau revoltaţi de pictura penisului ei, potrivit The Local. Falusul a fost pictat, în mod legal, de către organizaţia de artă Kollektivet Livet, pe un zid din Stockholm dedicat graffiti-urilor, ceea ce înseamnă că nu era nevoie să se consulte cu rezidenţii înainte de realizarea desenului.

  Kollektivet Livet permite în mod normal ca picturile să rămână pe perete timp de aproximativ şase luni înainte de a pune în funcţiune un nou artist.

  penis la om

  Totuşi, reprezentanţii companiei care deţine clădirea au anunţat că au decis să elimine desenul din cauza numeroaselor plângeri ale rezidenţilor. Falkholt a provocat controverse în New York, în decembrie, când a realizat o pictură similară - de data aceasta în culorile roz, portocaliu şi roşu - într-un cartier din Manhattan.

  Desenul ei a fost şters după doar câteva zile, faţă de cele trei săptămâni cât se intenţiona, în urma unei ample vâlve mediatice şi a plângerilor venite din partea locuitorilor.

  cum se tratează erecțiile frecvente

  Ca să o parafrazez pe Judith Bernstein, dacă un penis poate intra într-o femeie, atunci poate sta şi pe un perete. Cred că există un cadru intelectual mai amplu pentru a discuta subiectul într-o pictura penisului nuanţată".

  de ce erecția nu are loc la bărbați

  Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră pictura penisului Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.