Organele genitale vizibile ale bărbatului | Zanzu

Penisuri masculine

validol și erecție lungimea penisului scade

Cercetatorii au vrut sa afle ce anume le atrage pe femei la un barbat. Rezultatul penis pentru ce surprinzator Autor: Stirileprotv Cercetatorii canadieni au vrut sa afle ce anume considera femeile atragator la un barbat.

Studiul a penisuri masculine de femei, de diferite varste si care proveneau din medii sociale variate. Ele au vazut imagini generate pe calculator cu 5.

ce trebuie făcut dacă erecția de calitate slabă modul de utilizare a atașamentelor penisului

Modelul arata inaltimea lor, dimensiunile corpului si inclusiv dimensiunea penisului. Cercetatorii de la Penisuri masculine din Ottawa au folosit in acest studiu dimensiunile considerate normale pentru barbatii occidentali: intre 5 si 13 cm, pentru un penis care nu este in erectie.

ce să faceți pentru ca erecția dvs să nu dispară erecție incompletă

Potrivit Daily Mail, femeile au fost rugate sa aleaga cei mai atragatori barbati din aceste modele. Citește și Alimentul pe care toti il consuma zilnic provoaca anual peste 2 milioane de decese in intreaga lume Ele au considerat ca barbatii mai inalti si mai puternici sunt mai interesanti, insa cel mai mult a contat dimensiunea penisului. Concuziile acestui studiu contrazic cercetari anetrioare, care sugerau ca femeile nu sunt interesate de acest aspect, cand isi aleg un partener.

poate dispărea o erecție de dimineață femei cu dimensiunea medie a penisului

Cat priveste dimenisunea ideala a organului masculin, cercetatorii nu au putut stabili un anumit numar, insa proportia este esentiala. Preferinta femeilor pentru partenerii mai dotati a dus la evolutia speciei noastre si la faptul ca, in prezent, barbatii au penisuri destul de mari, spun cercetatorii canadieni.

8 lucruri pe care nu le știai despre penis

Spre exemplu, o gorila mascul, care cantareste aproximativ de kg, are un penis de numai 4 cm in erectie. Barbatii, care au o greutate la jumatate, au organe sexuale cu dimensiuni cuprinse intre 12 si 16 cm in erectie.

Anterior, un studiu realizat de Universitatea de Vest din Scotia a sugerat ca dimensiunea medie a unui penis in erectie este de 14,7 cm.

atunci când penisul este în picioare nu este chiar penisuri mărite

Sursa: Daily Mail.