Traducere "einen Penis" în română

Penis desenat

Conținutul

  Totuşi, compania care deţine clădirea a luat decizia de a acoperi desenul după ce a primit numeroase plângeri din partea cetăţenilor.

  penis desenat

  Ştiri pe aceeaşi temă Carolina Falkholt, care a creat pictura murală, spune că speră să-i pună pe gânduri chiar şi pe cei care sunt repugnaţi sau revoltaţi de desenul ei, potrivit The Local. Falusul a fost pictat, în mod legal, de către organizaţia de artă Kollektivet Livet, pe un zid din Stockholm dedicat graffiti-urilor, ceea ce înseamnă că nu era nevoie să se consulte cu rezidenţii înainte penis desenat realizarea desenului.

  penis desenat

  Kollektivet Livet permite în mod normal ca picturile să rămână pe perete timp de aproximativ şase luni înainte de a pune în funcţiune un nou artist.

  Totuşi, reprezentanţii companiei care deţine clădirea au anunţat că au decis să elimine desenul din cauza numeroaselor plângeri ale rezidenţilor. Falkholt a provocat controverse în New York, în decembrie, când a realizat o pictură similară - de data aceasta în culorile roz, portocaliu şi roşu - într-un cartier din Manhattan.

  Desenul ei a fost şters după doar câteva zile, faţă de cele trei săptămâni cât se intenţiona, în urma unei ample vâlve mediatice şi a plângerilor venite din partea locuitorilor. Ca să o parafrazez pe Judith Bernstein, dacă un penis poate intra într-o femeie, atunci poate sta şi pe un perete.

  penis desenat

  Cred că există un cadru intelectual mai amplu pentru a discuta subiectul într-o manieră nuanţată". Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Penis desenat mai jos: citeste totul despre:.

  • Erecție slabă 22 de ani
  • VIDEO O reporterita din SUA a desenat din greseala un penis in direct la TV - Fun - scoalagimnazialaluncapascani.ro
  • Piloții unui Boeing Pobeda Airlines au ”desenat” un mare penis pe cer
  • Erecția bărbatului dispare
  • Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia - scoalagimnazialaluncapascani.ro
  • Home » D:News » Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia Autor: Oana Bujor