Penis penis — 7 oferte pe Joom

Imprima penis

Fotografie de Ellen Rogers Bun venit la noua rubrică săptămânală scrisă de comedianul și autorul de romane Warren Ellis. Rubrica va analiza știrile zilei și le va transforma într-o viziune asupra viitorului corectă în măsură de 99 la sută. Una cu camere incluse.

Cum a reușit China să învingă Covid și să revină la normal. Distanța minimă între două persoane poate fi uneori dificil de respectat.

imprima penis

La coadă la supermarket, pe stradă, la farmacie. Soluția găsită de o americancă?

imprima penis

Purtați măști imprimate cu penisuri. Mindy și-a numit mica afacere Project Penis Mask, împodobindu-și măștile cu mici penisuri pe care nu le poți vedea doar dacă ești suficient de aproape!

É possível imprimir dinheiro sem causar inflação?

Inițiativa a pornit în urma întârzierilor de livrare: în timp ce ea avea nevoie urgentă de măști pentru angajații săi, modelele care aveau cea imprima penis apropiată dată de livrare erau cele care aveau imprimate penisuri. Și-a dat seama că va fi o arma eficientă împotriva celor care nu respectă distanțarea socială.

imprima penis

Astfel, Mindy a cunoscut succesul în stil american. Pagina ei de Facebook a fost distribuită de A vândut Mindy Vincent ține cont de egalitatea de gen, așa că oferă acum și măști cu vaginuri și sâni. Rămâne doar să alegi imprimeul dorit și să stai la distanță.

imprima penis

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook Citește și.