Citește și

Ardei penisului

Conținutul

  ardei penisului

  Google Plus Ardei penisului grădina lui cresc legume dintre cele mai ciudate. Acolo cultivă fasole roşie la metru, roşii negre, dovlecei de doi metri sau ardei care seamănă izbitor cu un penis.

  Ridichie alba cu miez rosu Ernest Lukacs a gandit aceasta afacere impreuna cu sotia sa, Petruta.

  Este, probabil, una dintre cele mai bizare grădini cu legume din ţară! Când intri în gospodăria lui Ernest Lukacs, faci ochii mari: castraveţii sunt albi, roşiile sunt negre, dovleceii par din altă lume, iar păstăile de culoarea roşie ating lungimea de un metru. Bistriţeanul de 48 de ani şi soţia sa, Petruţa, sunt muncitori la fabrica de cablaje Leoni din Bistriţa, iar timpul liber şi-l dedică legumelor.

  ardei penisului

  Acum patru ani, Petruţa a văzut pe internet păstaia de fasole care măsoară un metru. Impresionaţi de această legumă, soţii Lukacs au început să caute seminţe pentru a o cultiva în grădină.

  ardei penisului

  Au început cu fasolea la metru şi au, în prezent, peste zece tipuri de legume neobişnuite. Printre ele se numără cartofii mov, ridichea albă cu miez roz, dovlecii de doi metri, castraveţii albi, roşiile-gogoşar, roşiile portocalii sau negre şi castraveţii amari, foarte buni pentru diabetici, pentru că scad glicemia. Seminţele au fost comandate pe internet şi provin din Italia, Polonia, Ungaria şi din China.

  Pasiunea familie Lukacs necesită investiţii, pentru că doar câteva seminţe pot costa şi zeci de euro. Deocamdată, grădina rămâne la stadiul de experiment, întrucât legumicultorul bistriţean nu e încă dispus să renunţe la job.

  Ardeiul Iute — Banalul ingrediente care te poate ajuta atât de mult în dormitor 09 iun. Pare ciudat, insa stiai ca ardeiul iute este unul din cele mai importante ingrediente atunci cand vorbim de suplimente pentru potenta? Bineinteles, trebuie sa stii cum sa il administrezi si in ce doze, la fel ca si in ce combinatii nu trebuie administrat in mod natural pentru efecte asupra potentei. Probabil ca stii deja faptul ca mancarurile iuti imbunatatesc performantele sexuale, dar nu stii de ce. Ei ardei penisului, in mare parte se datoreaza ardeiului iute care imbunatateste fluxul sanguin si te ajuta sa obtii o erectie puternica mult mai usor.

  Un kilogram de roşii negre costă 20 de lei Roşiile negre au un gust aparte Foto: Ernest Lukacs Cei doi soţi petrec zilnic şi două ore în grădină. Legumele sunt consumate în casă ori le sunt oferite cunoscuţilor, iar seminţele sunt comercializate. Datorită aspectului deosebit, un kilogram de roşii negre, de pildă, se vinde cu 20 de lei. Deşi sunt seminţele sunt aduse din toate colţurile lumii, solul din România le-a priit, astfel că toate legumele s-au aclimatizat foarte bine în gospodăria familiei Lukacs.

  ardei penisului

  Printre cele mai interesante plante pe care le cultivă bistriţeanul se numără şi floarea-papagal, care înfloreşte în luna august şi care face fructe asemănătoare cu pasărea vorbitoare. Legumele care îi şochează pe vizitatori sunt însă ardeii iuţi Peter Pepper, fiindcă seamănă izbitor cu un penis.

  • Сьюзан швырнула ему под ноги настольную лампу, но Хейл легко преодолел это препятствие.
  • SEMINTE SEMINTE "PETTER (PENIS) PEPPER" RED Foarteiute.r
  • SEMINTE DE ARDEI IUTE "PENIS PEPPER" EXTREM DE RAR | arhiva scoalagimnazialaluncapascani.ro

  Aceşti ardei i-au adus şi cele mai mari bătăi de cap bistriţeanului, care spune că nu prea s-au împăcat ardei penisului solul din grădina sa.